Thuis ProductenPSA Zuurstofgenerator

De volledig Automatische Generator van de Huiszuurstof voor Ademhalingssysteemziekte

Certificaat
China Suzhou Cherish Gas Technology Co.,Ltd. certificaten
China Suzhou Cherish Gas Technology Co.,Ltd. certificaten
Klantenoverzichten
Zo blij om met Cherish Gas samen te werken en gelukkig met elkaar samen te werken. We hebben producten van hoge kwaliteit en de beste service. Eventuele problemen worden onmiddellijk opgelost en ontvangen feedback. Gewaardeerd!

—— Emad

Tijdens de samenwerking met Cherish Gas zijn we onder de indruk van hun professionele capaciteiten. Niet alleen voor de producten, maar ook voor de service. Hoop nog lang te werken.

—— Joel

Ik ben online Chatten Nu

De volledig Automatische Generator van de Huiszuurstof voor Ademhalingssysteemziekte

De volledig Automatische Generator van de Huiszuurstof voor Ademhalingssysteemziekte
De volledig Automatische Generator van de Huiszuurstof voor Ademhalingssysteemziekte

Grote Afbeelding :  De volledig Automatische Generator van de Huiszuurstof voor Ademhalingssysteemziekte

Productdetails:
Plaats van herkomst: China
Merknaam: Cherish
Modelnummer: Portugal-130-93-10-a
Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:
Min. bestelaantal: 1 set
Prijs: Negotiable
Verpakking Details: Triplex vak
Levertijd: 75 dagen na het ontvangen van storting.
Betalingscondities: T/T
Levering vermogen: 60 sets

De volledig Automatische Generator van de Huiszuurstof voor Ademhalingssysteemziekte

beschrijving
Stikstofoutput: 130Nm3/hr Zuiverheid: 90-93%
Druk: 0.6-0.8Mpa Atmosferisch dauwpunt: ≤-60℃
Hoog licht:

de machine van de huishoudenzuurstof

,

zuurstof die machine voor huis maken

,

De volledig Automatische Generator van de Huiszuurstof

Het principe van beschrijving

De machine van de huishoudenzuurstof behoort tot de medische moleculaire machine van de zeefzuurstof, is de schone samengeperste lucht aangezien de grondstof, de hoogte - de moleculaire zeef GEBRUIKT van het kwaliteitszeoliet aangezien het adsorbens, onder bepaalde druk, de zuurstof van de lucht maakt. Na gezuiverde droge samengeperste lucht, worden de drukadsorptie en de decompressiedesorptie uitgevoerd in adsorber. wegens het aërodynamische effect, is het verspreidingstarief van stikstof in de poriën van zeoliet moleculaire zeef veel hoger dan dat van zuurstof. De stikstof wordt bij voorkeur geabsorbeerd door zeoliet moleculaire zeef, en de zuurstof is verrijkt in de gasfase om de gebeëindigde zuurstof te vormen. Na decompressie aan normale druk, desorbeert het adsorbens stikstof en andere onzuiverheden om regeneratie te bereiken. Over het algemeen, worden twee adsorptietorens geplaatst in het systeem, één toren zuurstof, de andere regeneratie van de torendesorptie, door het PLC programmacontrolemechanisme te veroorzaken absorbeert om het openen en het sluiten van pneumatische klep te controleren, zodat de twee torens omloop afwisselen, om een hogere zuiverheid van zuurstof (93%±3) te verkrijgen. Belangrijkste onderdelen: het intelligente geïntegreerde zuurstofsysteem, het systeem van de luchtdruk, het systeem van de precisiefiltratie, ver de pre-diagnosesysteem van GPRS in één, behandelt een klein gebied, een laag energieverbruik, gemakkelijk te handhaven, en de output van stal, veilig en efficiënt, geschikt voor families, de grote ziekenhuizen, medische instellingen en andere grote plaatsen die zuurstof nodig hebben.

 

Producteigenschap:

 • De zuurstof is een voorschriftdrug in Europa, Amerika en Japan. Volgens verschillende behoeften van gebruikers, zullen de artsen aangewezen voorschriftsuggesties geven. Daarom zijn de kwaliteit van zuurstof (met inbegrip van zuurstofconcentratie, druk en stroom), de tijd van zuurstofinhalatie en de nauwkeurigheid van zuurstofstroom zeer belangrijk voor het huisgezondheidszorg van gebruikers en zuurstofbehandeling
 • De miniatuur binnenlandse moleculaire generator van de zeefzuurstof is makkelijk te gebruiken. Het kan zuivere zuurstof van medische zuurstofnorm binnen één of twee minuten absorberen na de aanvang van de machine.
 • De zuurstofabsorptie is economisch en economisch. Vergeleken met al ander materiaal van de zuurstofabsorptie, is het gebruik van van de micro- de binnenlandse moleculaire machine zeefzuurstof economischer en economisch, zijn de omzettingskosten per uur minder dan 7 centen.
 • De meeste generators van de huishoudenzuurstof zijn uitgerust met mobiele gietmachines, waar u zich wilt bewegen kunt direct en zacht worden geduwd, bewarend het afmattende probleem van zich het bewegen. Het neemt minder inspanning te trekken dan zuurstofcilinders.
 • Wanneer de medische moleculaire generator van de zeefzuurstof normaal wordt voorzien van zuurstof, zal het systeem automatisch het openen en het tegenhouden van de zuurstofgenerator volgens de verandering van zuurstofgebruik in het huis of het ziekenhuis, controleren om de vraag van zuurstofgebruik in het ziekenhuis te ontmoeten en de beste staat van energie te bereiken - besparing.
 • Het gehele systeem is volledig automatische controle. Druk zacht de van de controleknoop of computer muis, en het systeem zal volledig het lopende materiaal volgens het vastgestelde programma beginnen en tegenhouden.
 • Het verre controlesysteem inspecteert en controleert onophoudelijk de werkende staat van het systeem in realtime. Zodra de abnormale factoren verschijnen, kunt u snel worden en alarm, en geschikte tegenmaatregelen nemen om de normale bedrijfsvoering van de machine te verzekeren.

Toepassingsgebieden:

 • Therapeutische functie: door zuurstof aan patiënten te verstrekken, kan het worden gebruikt om cardiovasculaire en hersenziekten, ademhalingssysteem, chronische obstructieve longontsteking en andere ziekten, evenals gasvergiftiging en andere ernstige hypoxia te behandelen.
 • Gezondheidszorgfunctie: door het geven van zuurstof om de zuurstoflevering van het lichaam te verbeteren, bereik het doel van de gezondheidszorg van het zuurstofsupplement. Het is geschikt voor de bejaarden, de fysisch zwakke, zwangere vrouwen, het onderzoeksstudenten van de universiteitsingang en andere groepen met verschillende mate van hypoxia. Het kan ook worden gebruikt om moeheid te elimineren en fysieke functie na zware fysieke of geestelijke consumptie te herstellen.
 • De zuurstofgenerator is geschikt voor de kleine en middelgrote ziekenhuizen, klinieken en gezondheidsposten in steden, dorpen, afgelegen gebieden, bergachtige gebieden en plateau. Is ook tegelijkertijd op het sanatorium, de behandeling van de familiezuurstof, het sporten opleidingscentrum, de post van de plateaumilitair en ander gebruik van toepassing de zuurstof plaatst.

Richtlijnsymptoom:

 • De hoogtereactie veroorzaakt hypoxia: het plateaumilieu wordt gekenmerkt door lage druk en hypoxia. Wanneer de mensen van de vlakte het plateau ingaan, gewoonlijk voor komen de spanningsreacties van ademhalingssysteem, het vaatstelsel, spijsverteringssysteem en zenuwstelsel. De de zuurstoftherapie van de zuurstofmachine kan voor het plateau longoedeem, scherpe hoge bergziekte, chronische hoge bergziekte, plateaucoma, plateauhypoxia worden gebruikt.
 • Cardiovasculaire en hersenziekte: de zogenaamde cardiovasculaire en hersenziekte is collectief de hart vasculaire en hersenziekte. Met inbegrip van hypertensie, hartkwaal, coronaire hartkwaal, myocardiaal infarct, hersentrombose, hersenischemie, hersenduizeligheid, atherosclerose etc. Deze ziekten kunnen het lichaam ertoe bewegen om in zuurstofmoeilijkheid te nemen, de zuurstoftherapie van de zuurstofmachine kan gebruiken geschikt om zuurstof aan te vullen.
 • Ademhalingssysteemziekte: de ademhalingssysteemziekte is een soort gemeenschappelijke ziekte, vaak voorkomende ziekte, de belangrijkste letsels in de trachee, de bronchie, de longen en borstholte, ziekte milde hoest, borstpijn, ademhaling beïnvloede, ernstige ademhalingsmoeilijkheden, zuurstofdeficiëntie, en zelfs ademhalingsmislukking en dood. Het stedelijke sterftecijfer is derde het hoogst, en het landelijke sterftecijfer is de eerste. Meer aandacht zou wegens luchtvervuiling, het roken, een verouderende bevolking en andere factoren, de chronische obstructieve longziekte (copd) moeten worden besteed in binnen- en buitenland (hierna verwezen naar als copd, chronische bronchitis, emfyseem, long), bronchiaal astma, longkanker, blijven de long diffuse tussenliggende bindweefselvermeerdering, en de longinfectieziekte weerslag, mortaliteit, groeien. Deze ziekten omvatten longontsteking, bronchitis, chronische bronchitis, virale ademhalingskanaalbesmetting, astma, emfyseem, longhartkwaal, enz. Het onvermogen om in zuurstof te nemen heeft normaal een reusachtige invloed op deze ziekten, zelfs dood, zo hebben de patiënten met deze ziekten een zuurstofmachine voor zuurstofbehandeling nodig.

Symptomen die zuurstoftherapie vereisen

Ziekelijke mensen met zwakke immuunsysteem, zonnesteek, gasvergiftiging, drugvergiftiging, enz. Als het gas wordt vergiftigd, het fornuis van de gebruikssteenkool om, kok in luchtdichte slaapkamer te verwarmen namelijk, het waterverwarmer van het gebruiksgas voor oud te baden en gemakkelijk te geventileerd wanneer niet vrij, opbrengsongeval van gasvergiftiging. Na gasvergiftiging, mensen vaak duizeligheid, misselijkheid, het braken, verlamming, bleke huid, verward bewustzijn, zullen de ernstige gevallen delirium, dichtgeklemde tanden, uitbarstingen, urineincontinentie zijn, lijken de gezichtslippen sneller fuchsiakleurig, ademhaling en impuls. De zuurstoflevering na gasvergiftiging is zeer belangrijk, omdat hoger de concentratie van zuurstofinhalatie, groter de zuurstof gedeeltelijke druk, sneller de scheiding van koolmonoxide in het bloed, de meer emissies. De studies hebben aangetoond dat de koolmonoxide in bloed ongeveer 200 minuten en 40 minuten voor zuivere zuurstof binnen vergt om hartschade te vermijden.

Technische Parameters:

Productie: 130 Nm3/h

Zuiverheid: 90%--93%

Druk: 0.6-0.8Mpa

Atmosferisch dauwpunt: --60℃ (onder normale druk)

Temperatuur: normale temperatuur

 

Productbeeld:

De volledig Automatische Generator van de Huiszuurstof voor Ademhalingssysteemziekte 0

Datum van levering: 75 dagen na het ontvangen van storting,

Maandelijkse output: 60 reeksen/maand

Betalingstermijn: 30% de storting tegen ondertekend pi, zou 70%-saldo vóór verzending moeten worden betaald.

 

Contactgegevens
Suzhou Cherish Gas Technology Co.,Ltd.

Contactpersoon: Jack Shi

Tel.: +8615962151869

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)